Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μονάδα Νάουσας

3η Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας)

Δελτίο Τύπου 23-09-2021 

Eπαναλειτουργία Πτέρυγας COVID-19

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

Νάουσα 23-9-2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου Γ.Ν. Ημαθίας και με Πράξη της Διοίκησης του Νοσοκομείου Νάουσας, μετά από σύμφωνη γνώμη της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, από την Τρίτη 21-9-2021 επαναλειτουργεί Πτέρυγα COVID-19 στο Νοσοκομείο, λόγω επιτακτικών αναγκών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Ο Αναπλ. Διοικητής

Γ.Ν. Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας 

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δελτίο Τύπου 09-09-2021 

Βράβευση Νοσοκομείου Νάουσας

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

Νάουσα 9-9-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

TO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ !! 

        Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, το  βραβεύεται Πανελλήνια στην εκδήλωση “Healthcare business Awardς 2021” για την εξαιρετική λειτουργία και επίδοσή του με το πρώτο βραβείο ως αναγνώριση κατά τη χρονιά που διανύουμε με επίκεντρο τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.
        Η βράβευση αυτή έγκειται όχι μόνο στην επιχειρηματική επίδοση της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας αλλά και στη εξαιρετική καθοδήγηση, στήριξη και άριστη συνεργασία της Διοίκησης της 3ης Υ.ΠΕ. και του Υπουργείου Υγείας.
Σημειώνουμε πως το γενικό πλαίσιο της υποψηφιότητάς μας έγκειται στη σπουδαιότητα ανάπτυξης επιχειρηματικής δράσης και στρατηγικής των δημόσιων νοσοκομείων, δείχνοντας ευελιξία με την ανάληψη πρωτοβουλιών για την υλοποίηση των εκ της φύσεώς τους σκοπών τους, μέσω της χρηστής και αποτελεσματικής διοίκησης – διαχείρισης.
       Το αντικείμενο της υποψηφιότητάς μας αφορά την επιτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του 2ου κύματος της πανδημίας Covid από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι το τέλος του 3ου κύματος στα τέλη Μαΐου από την Υγειονομικής μας Μονάδα, που είναι μεγέθους μόλις 120 κλινών.
      Προς σεβασμό στη διοργάνωση ο τίτλος της επιβράβευσής μας θα δημοσιοποιηθεί μετά το πέρας της απονομής της βράβευσης.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής
του Γ.Ν.Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

 

Δελτίο Τύπου 27-08-2021 

Ανακοίνωση Εργου Συντήρησης Κτιρίων Νοσοκομείου Νάοουσας

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

Νάουσα 27-8-2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΡΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

   Μετά από πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και κατόπιν συνάντησής μου με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και στη συνέχεια με τον Περιφεριάρχη κ. Τζιτζικώστα Απόστολο, των οποίων η αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στο Νοσοκομείο Νάουσας είναι γνωστή και αποδεικνύεται συνεχώς και έμπρακτα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έγκριση για το έργο συντήρησης των εξωτερικών όψεων, τοιχίων και ελαιοχρωματισμού των κτιρίων του Νοσοκομείου Νάουσας.

    Η Υποδιεύθυνση τεχνικών έργων Π.Ε. Ημαθίας έχει προβεί στη μελέτη του έργου με εκτιμώμενο συγχρηματοδοτούμενο προϋπολογισμό στις 300.000€ περίπου, το οποίο θα προσδιοριστεί μετά την ολοκλήρωση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης.

    Το έργο θα υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό λαμβάνοντας υπόψη την επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας και των καιρικών συνθηκών.

 

   Ο Αναπλ. Διοικητής

Γ.Ν. Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

                   

Δελτίο Τύπου 01-08-2021 

Υπηρεσίες Κλιματισμού Λόγω Καύσωνα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

Νάουσα 31-7-2021

 

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

 

    Ενημερώνουμε την τοπική κοινότητα ότι ενόψη ημερών καύσωνα το Νοσοκομείο Νάουσας παρέχει υπηρεσίες κλιματισμού για πολίτες, σε περίπτωση που χρειάζονται .

    Η υπηρεσία θα διαρκέσει από 1-8-2021 έως 7-8-2021.

 

      

Ο Αναπλ. Διοικητής

Γ.Ν. Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δελτίο Τύπου 26-07-2021 

Ευχαριστήρια Επιστολή

Θερμές ευχαριστίες προς την 3η ΥΠΕ και το Γ.Ν. Νάουσας
 
Ονομάζομαι Βιργινία Σταθάκη. Η μητέρα μου Ελένη προσήλθε στο νοσοκομείο Νάουσας με μια πολύ προχωρημένη κατάσταση οστεοαρθρίτιδας και εκφυλισμό του οστού του γόνατού της. Λόγω του οξύ πόνου που αισθανόταν αλλά και της υψηλής δυσκολίας και πολυπλοκότητας της απαιτούμενης ολικής αρθροπλαστικής επέμβασης που απαιτήθηκε, ειδικοί ιατροί επέστρεψαν από την άδεια τους για να διενεργήσουν το χειρουργείο και να μην ταλαιπωρηθεί περαιτέρω η μητέρα μου.
 
Μετά από ένα αρκετά δύσκολο και πολύπλοκο χειρουργείο που ολοκληρώθηκε με άριστο αποτέλεσμα, και μετά το  πέρας της νοσηλείας της μητέρας μου στην Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν. Νάουσας ,αισθάνομαι την επιθυμία να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό της Κλινικής που ανταποκρίθηκε άμεσα στο πρόβλημα της μητέρας μου με υποδειγματικό επαγγελματισμό. Η επιστημονική τους εξειδίκευση είναι απλά εξαιρετική.
 
Να εκφράσω επίσης τις θερμές μου ευχαριστίες στο νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπαιδικής Κλινικής που η ευγένεια, η προθυμία, η εργατικότητα και πρωτίστως η ανθρωπιά που τους διακρίνει είναι παραδειγματική. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι ιατροί και οι νοσηλευτές της Κλινικής είναι υψηλού επιπέδου ξεχωρίζοντας αισθητά από άλλα Νοσοκομεία ευρύτερης περιοχής που κατά καιρούς έχουμε επισκεφθεί.
 
Έκπληξη μου ήταν επίσης όταν είδα τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Λυκοστράτη Κων/νο να επισκέπτεται τους θαλάμους των ασθενών, να ενδιαφέρεται για αυτούς και να φροντίζει για τις ανάγκες τους δημιουργώντας έτσι ένα κλίμα ευχάριστο, προσεγμένο και καθησυχαστικό.
 
Όταν τον ευχαρίστησα και τον συνεχάρη για την άρτια οργάνωση του νοσοκομείου αλλά και την ποιότητα υπηρεσιών υγείας όπως τις είδα με τα μάτια μου, μου απήντησε πως το νοσοκομείο λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες, επιταγές και στήριξη της 3ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας.
 
Για το λόγο αυτό πήρα την πρωτοβουλία να αποδώσω το ευχαριστώ μου και εγώ προσωπικά στο έργο που διενεργείτε και την υπηρεσία που παρέχετε στους πολίτες. Τιμή σε εσάς και όλους μας μαζί κ. Μπογιατζίδη,  Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ., που έχετε στην υπηρεσία σας τέτοια Νοσοκομεία και τέτοιες προσωπικότητες. Είμαι ευγνώμων. Θεωρώ οτι είναι ανάγκη να επισημαίνουμε την εξαιρετική δουλειά και όχι μόνο τα παράπονα και τις παραλείψεις. 
 
Σας ευχαριστώ Θερμά
Σταθάκη Βιργινία

Δελτίο Τύπου 20-05-2021 

Εθελοντική Αιμοδοσία Αγίου Γεωργίου Βεροίας

   Χαιρετίζουμε την νέα συνεργασία της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νάουσας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Βέροιας.

Η προσέλευση στην πρώτη εθελοντική αιμοδοσία, μετά το κάλεσμα των υπευθύνων κ. Τσιτλακίδη Χαράλαμπου και κ. Βουγιούκα Ελένης, ήταν συγκινιτική. Η προσπάθεια ήταν ομαδική και γι’ αυτό πετυχημένη.

Η προσφορά αίματος έχει ανεκτίμητη αξία, γι’ αυτό πρέπει να είναι υπερήφανοι όλοι οι αιμοδότες μας!

        Ο Αναπλ. Διοικητής

Γ.Ν. Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Δελτίο Τύπου 06-05-2021 

Νέο ολοήμερο ιατρείο Καρδιολογίας στο Νοσοκομείο Νάουσας

    Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Νάουσας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι, έπειτα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, επεκτείνεται η λειτουργία των Ολοήμερων Ιατρείων Καρδιολογίας στην Υγειονομική Μονάδα Νάουσας.

Το νέο Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη από τον Επικουρικό ιατρό Καρδιολογίας κ. Αϊδίνη Ανδρέα.

   Η διαδικασία για το κλείσιμο των ραντεβού γίνεται από την Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων της Μονάδας Νάουσας στα τηλέφωνα 2332350247 και 2332350248, τις ώρες 07:00 έως 15:00.

 

Ο Αναπληρωτής Διοικητής
του Γ.Ν.Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας 

  Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δελτίο Τύπου 19-04-2021 

Δεύτερη εμβολιαστική γραμμή στο Νοσοκομείο Νάουσας

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
19-4-2021
Εν όψει ημερών Πάσχα, ενημερώνουμε την κοινότητα και πολίτες του Δήμου Νάουσας για τα κάτωθι:

   1. Το νοσοκομείο λειτουργεί πάντοτε απρόσκοπτα και με ζήλο προς εξυπηρέτηση πολιτών και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας. Η Διοίκηση θα εξασφαλίσει εύρυθμη λειτουργία όπως οφείλει ανεξάρτητα από αόρατους ή ορατούς κινδύνους, εντός ή εκτός.
   2. Η κλινική Covid βρίσκεται σε λειτουργία και θα παραμείνει ενεργή όσο απαιτείται για τις εθνικές και τοπικές ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας.
   3. Μέχρι νεωτέρας το νοσοκομείο Νάουσας βρίσκεται σε ετοιμότητα να εξυπηρετεί έκτακτα χειρουργικά και ορθοπαιδικά περιστατικά για όλη την Περιφερειακή Ενότητα και όμορες περιοχές οπότε είναι ανάγκη. Είμαστε περισσότερο από ποτέ σε αγαστή συνεργασία και με τους ήρωες του Νοσοκομείου Βέροιας που πολεμούν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.
   4. Με χαρά ανακοινώνουμε ότι από τις αρχές Μαΐου θα ξεκινήσει και 2ο εμβολιαστικό κέντρο στο Νοσ. Νάουσας στα πλαίσια του εθνικού σχεδίου "Ελευθερία" και κατόπιν μιας επιτυχημένης πορείας εμβολιασμών για 3 μήνες ήδη. Για πρώτη φορά στη ιστορία εμβολιάζονται 80 πολίτες την ημέρα στο νοσοκομείο και θα μπορεί να εμβολιάζεται ο διπλάσιος αριθμός πολιτών πολύ σύντομα.
   5. Ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες οι διαδικασίες για το διαχωρισμό εξωτερικών ιατρείων και επειγόντων περιστατικών στα πλαίσια βελτίωσης λειτουργίας του τμήματος ΤΕΠ.
   6. Για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2012 ξεκίνησαν ξανά εφημερίες από τους ενθουσιώδεις μαιευτήρες μας σε συνδυασμό με γυναικολογικά ιατρεία στο Νοσ. Νάουσας. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία ιατρείων για πληροφορίες.
   7. Εγκαταστάθηκε προ ημερών και θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία το νέο σύστημα Ατομικού Ηλεκτρονικού Φακέλου ασθενών για πρώτη φορά στην ιστορία του Νοσοκομείου και στα πλαίσια ψηφιακού μετασχηματισμού υπηρεσιών υγείας.
  8. Όπως πληροφορηθήκαμε με μεγάλη χαρά διενεργούνται σημαντικές ενέργειες και πρωτοφανή προσπάθειες από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας για ενδυνάμωση και ενίσχυση υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου με ένα νέο όραμα που μοιραζόμαστε από κοινού. Ευελπιστούμε για το καλύτερο.

Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Νοσοκομείου καταφέραμε να νοσηλέψουμε πάνω από 80 ασθενείς την ίδια ημέρα, για πρώτη φορά μετά από 70 χρόνια λειτουργίας επιτύχαμε εκτέλεση και απορρόφηση του οικονομικού έτους με 99.2%. Το Υπουργείο αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές μας προχώρησε στη σημαντικότερη αύξηση προϋπολογισμού του Νοσοκομείου τα τελευταία 20 χρόνια.

Είναι πολλά αυτά που το νοσοκομείο πέτυχε το τελευταίο διάστημα, πολλά σε πολύ λίγο χρόνο. Αρκετά που δεν έχουν κοινοποιηθεί, είναι νωρίς ακόμη για απολογισμούς. Παρά τις καθημερινές δυσκολίες οι εργαζόμενοι είναι περήφανοι όσο ποτέ για το νοσοκομείο που γίνεται ολοένα και πιο ελκυστικό για νέους Ιατρούς, Νοσηλευτές και Διοικητικούς που επιθυμούν να έρθουν και να εργασθούν εδώ ενισχύοντας την τοπική οικονομία και υπηρεσίες υγείας.

Αυτό θέλαμε. Το λησμονούμε όλοι εδώ και πολύ καιρό, εντός και εκτός των πυλών του νοσοκομείου και οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο να διαφυλάξουμε αυτή τη θετική εικόνα, γιατί έχει μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε άλλο.

Με οριζοντίως αυξημένη πειθαρχία και αυστηρότητα στη τήρηση της τάξης θα συνεχίσουμε ανοδική πορεία για να μπορούμε να στηρίξουμε ορθά την μεγαλύτερη δύναμη που είχε ποτέ ποσοτικά το νοσοκομείο στην Ιατρική και Νοσηλευτική του υπηρεσία.

Στις ιστορικές στιγμές που βιώνουμε εδώ και καιρό, είναι καθήκον όλων μας, με κάθε προσπάθεια να προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε προσθετική αξία και την ενδυνάμωση του "Σήμερα" αλλά πολύ περισσότερο του "Αύριο" του Νοσοκομείου μας, όλων των νοσοκομείων.

Χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια όλων που προσπαθούν έμπρακτα να προσφέρουν και να δώσουν κάθε τι περισσότερο στο Νοσ. Νάουσας έτσι ώστε να μπορεί πάντα να ντύσει με τη φροντίδα του τα παιδιά όπως έκανε και στους γονείς.

Περισσότερο από ποτέ ο τρόπος που εκδηλώνουμε τώρα, ο καθένας μας ατομικά, το σεβασμό μας στο ζωντανό οργανισμό που λέγεται Νοσοκομείο θα αποτυπωθεί στις σελίδες της τοπικής ιστορίας. Σεβασμός σε αυτούς που κάποτε έδωσαν ανιδιοτελώς για να υπάρχει το Νοσοκομείο σήμερα.

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Υγείας, την 3η ΥΠΕ, τον Αντιπεριφερειάρχη μας, το Δήμαρχο μας, την Πολιτική Βούληση και όλους τους Παράγοντες που είναι πάντα αρωγοί και στο πλευρό μας.

 

Εκ της διοικήσεως του Νοσοκομείου Νάουσας


Δρ. Κωνσταντίνος Λυκοστράτης

Δελτίο Τύπου 13-04-2021 

Εθελοντική Αιμοδοσία Ροδοχωρίου

  Το Γ.Ν. Ημαθίας Μονάδα Νάουσας ευχαριστεί θερμά τους αιμοδότες και τον πρόεδρο του Συλλόγου «Σοφία Κιαγχίδου» για την επιτυχημένη αιμοδοσία που διοργανώθηκε στο Ροδοχώρι την Κυριακή 11/4/2021.

   Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2008 και από τότε μετράει 22 διοργανώσεις αιμοδοσίας, που στηρίζουν και με την προσφορά τους διευκολύνουν το έργο της Αιμοδοσίας που δεν είναι άλλο από την διαρκή κάλυψη των αναγκών των ασθενών σε μονάδες αίματος, ιδιαίτερα δε σε αυτή την συγκυρία της πανδημίας Covid- 19.

   Η προσφορά αίματος έχει ανεκτίμητη αξία, γι’ αυτό πρέπει να είναι υπερήφανοι όλοι οι αιμοδότες μας!

 

Ο Αναπλ. Διοικητής

Γ.Ν. Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

Δελτίο Τύπου 31-03-2021 

Εθελοντική Αιμοδοσία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Γ.Ν. Νάουσας μαζί με τον Λαογραφικό Όμιλο Καψόχωρας Ημαθίας « Αγ. Δημήτριος» την Κυριακή 28-3-2021 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου με απόλυτη ασφάλεια και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η προσέλευση των εθελοντών ήταν μεγάλη και θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους εθελοντές αιμοδότες καθώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου του Λαογραφικού Ομίλου κ. Μαυρόπουλο Ανδρέα. Ιδιαίτερα δε μάλιστα, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο καθιστούν εξαιρετικά πολύτιμη την εθελοντική προσφορά αίματος.

Εντύπωση μας προκάλεσε χαρακτηριστικά η θέση της υπευθύνου του τμήματος Αιμοδοσίας Σαμαρά Διάνα για την οργάνωση και προσέλευση, μέσα από τα λόγια της « …η δυναμική της ομάδας στην διοργάνωση της δράσης, η προσέλευση, κυρίως των νέων ανθρώπων, η ευγένειά τους και το θετικό κλίμα που συναντήσαμε, διαμόρφωσε άριστες συνθήκες μιας νέας συνεργασίας ….»

Ευχαριστήρια στο προσωπικό και τους γιατρούς, με μνεία στον ενθουσιασμό της κα. Μπάμπαλου η οποία εκτός της αιμοδοσίας, λειτουργεί και το Αιματολογικό Τακτικό Ιατρείο που είναι και το μοναδικό στις δημόσιες δομές της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Το ιατρείο λειτουργεί στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

   Ο Αναπλ. Διοικητής

Γ.Ν. Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας 

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

Page 2 of 11 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>