Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μονάδα Νάουσας

3η Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας)

Δελτίο Τύπου 8/10/2018 

Ευχαριστήρια για Δωρεές στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά

  • την κα Βαΐκου Αικατερίνη για τη δωρεά ενός (1) μεταλλικού σκαμπώ για τις ανάγκες της Ορθοπεδικής Κλινικής ως ένδειξη ευχαριστίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που της προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της νοσηλείας της
  • την κα Βογατζή Θωμαΐδα για τη δωρεά ενός (1) πιεσόμετρου για τις ανάγκες του Εξωτερικού Ιατρείου της Καρδιολογικής ως ένδειξη ευχαριστίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που της προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της περίθαλψής της
  • τον κ. Ορφανό Γεώργιο για τη δωρεά δύο (2) υδραργυρικών πιεσόμετρων για τις ανάγκες της Ορθοπεδικής Κλινικής ως ένδειξη ευχαριστίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της νοσηλείας της αγαπημένης του θείας κας Ταλέα Πελαγίας
  • τον κ. Παμπουχίδη Ελευθέριο για τη δωρεά ενός (1) σταθερού τροχήλατου υδραργυρικού πιεσόμετρου αξίας 250,00 € για τις ανάγκες της Ορθοπεδικής Κλινικής ως ένδειξη ευχαριστίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που του προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στην εν λόγω κλινική
  • την κα Σαβαγιαννάκη Ελευθερία για τη δωρεά ενός (1) πιεσόμετρου για τις ανάγκες των ΤΕΠ-ΕΙ ως ένδειξη ευχαριστίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που της προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της νοσηλείας της
  • την κα Βουδούρη Βασιλική για τη δωρεά μιας (1) τηλεόρασης για τις ανάγκες της Ορθοπεδικής Κλινικής ως ένδειξη ευχαριστίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες που της προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της περίθαλψής της
  • πολίτη (Μ.Ρ.) η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και να μη δημοσιευτούν τα στοιχεία της στον τύπο για τη δωρεά είκοσι (20) μαξιλαροθηκών για τις ανάγκες των κλινικών του Νοσοκομείου

 

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Δελτίο Τύπου 18/09/2018 

Λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Μαιευτικού - Γυναικολογικού Ιατρείου

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ανακοινώνει ότι, στο Νοσοκομείο Νάουσας θα πραγματοποιείται εφεξής Τακτικό Εξωτερικό Μαιευτικό-Γυναικολογικό Ιατρείο κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Η διαδικασία για το κλείσιμο των ραντεβού θα γίνεται από την Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων της Μονάδας Νάουσας στα τηλέφωνα 2332350247 και 2332350248, τις ώρες 07:00 έως 15:00.

 

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Δελτίο Τύπου 18/09/2018 

Λειτουργία Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει εκ νέου τους πολίτες του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι, έπειτα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, η Ψυχολόγος της Υγειονομικής Μονάδας Βέροιας κ. Βαρβέρη Μαρία, λειτουργεί κάθε Πέμπτη τις ώρες 08:30 έως 13:30 Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης στην Υγ. Μονάδα Νάουσας.
Η διαδικασία για το κλείσιμο των ραντεβού γίνεται από την Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων της Μονάδας Νάουσας στα τηλέφωνα 2332350247 και 2332350248, τις ώρες 07:00 έως 15:00.

 

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Δελτίο Τύπου 14/08/2018 

Ενημέρωση πολιτών του Δήμου Νάουσας

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας σας ενημερώνουμε ότι, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης ενός ακόμη επικουρικού ιατρού στο Νοσοκομείο Νάουσας και συγκεκριμένα:
την 27-7-2018 ανέλαβε υπηρεσία στο Νοσοκομείο ο Ιατρός Πετράκης Ιορδάνης, Επικουρικός Ιατρός Ορθοπεδικής, για χρονικό διάστημα δύο ετών, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω την Ορθοπεδική κλινική της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας η οποία αποτελεί κλινική πρότυπο για το νομό Ημαθίας.

  

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Δελτίο Τύπου 25/07/2018 

Ενημέρωση πολιτών του Δήμου Νάουσας

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι, έπειτα από κάλεσμα του ΕΚΕΑ (Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας), από σήμερα 25-7-2018 και για όσο παραστεί αναγκαίο, η Υγειονομική Μονάδα Νάουσας δέχεται αιμοδότες για τους πληγέντες στην Αττική. Για περαιτέρω πληροφορίες και για τη σωστή προετοιμασία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου (τηλ επικοινωνίας 23320 59200).

 

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Δελτίο Τύπου 12/07/2018 

Ευχαριστήριο

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας ευχαριστεί θερμά:

  • την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας και συγκεκριμένα τα στελέχη αυτής κ.κ. Τσαχαλίδη Γεώργιο και Ληφούση Χρήστο
  • την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας

για την προσφορά τους στον καθαρισμό του προαύλιου χώρου του Νοσοκομείου Νάουσας.

Ευχαριστούμε ακόμη θερμά τους πολίτες της Νάουσας κ.κ. Κωνσταντίνο Πατσιά και Φράγγη Θωμά για την ευγενική εθελοντική συμμετοχή τους στην ανωτέρω δράση ευπρεπισμού του προαύλιου χώρου του Νοσοκομείου.

 

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Δελτίο Τύπου 30/05/2018 

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι, έπειτα από σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας, ο ιατρός κ. Τσάβης Γεώργιος, Επιμελητής Α΄ Χειρουργικής, μετατίθεται από το Γ.Ν. «Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο» στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Νάουσας και εντάσσεται εφεξής στο δυναμικό της αντίστοιχης Κλινικής του Νοσοκομείου.

  

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Δελτίο Τύπου 24/05/2018 

Εφημέρευση Διευθυντή Ω.Ρ.Λ. της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι, έπειτα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου ο Διευθυντής Ω.Ρ.Λ. της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας θα εφημερεύει –εφεξής- από τον μήνα Ιούνιο στο Νοσοκομείο Νάουσας.

 

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Δελτίο Τύπου 24/05/2018 

Ολοήμερο Ιατρείο κ. Ελευθερόπουλου - Αλλαγή προγράμματος

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ημαθίας - Μονάδα Νάουσας ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου Νάουσας το ολοήμερο Ιατρείο του ιατρού κ. Ελευθερόπουλου Αλέξανδρου, Επιμελητή Α΄ Ορθοπεδικής - Προσ. Προϊστ. Ορθοπεδικού Τμ. του Γ.Ν.Ημαθίας - Μον. Νάουσας θα πραγματοποιείται – εφεξής – κάθε Δευτέρα (αντί Τετάρτης), αρχομένης από τον Ιούνιο (ώρες 18:00-21:30).
Η επίσκεψη στο ανωτέρω Ιατρείο θα γίνεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (τηλ. ραντεβού 2332350248).

  

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

Δελτίο Τύπου 18/04/2018 

Ευρωπαϊκή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Ασθενών

Η 18η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Ευρωπαϊκή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Ασθενών. Σε αυτό το πλαίσιο το Γραφείο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υγείας του Γ.Ν. Νάουσας θα διανείμει τις προσεχείς ημέρες σχετικό έντυπο υλικό, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Χάρτας Δικαιωμάτων των Ασθενών. Το υλικό θα είναι διαθέσιμο στο γραφείο κίνησης και στα εξωτερικά ιατρεία. 

 

Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Page 8 of 11 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>