Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μονάδα Νάουσας

3η Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας)

Δελτίο Τύπου 16/03/2020 

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου προς το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας

     Στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τη μείωση διασποράς του covid-19 και ακολουθώντας τις οδηγίες που δίδονται από το ΕΚΕΑ ενημερώνουμε το κοινό πως εφεξής η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται εκτός της Υγ. Μονάδας Νάουσας, στην αίθουσα «Καμίνι» που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Νοσοκομείο.
     Η Υγ. Μονάδα Νάουσας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την παραχώρηση της αίθουσας, με αίσθημα ευθύνης για τη δημόσια υγεία και το κοινό καλό.
     Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν για αιμοδοσία, προκειμένου να ενισχυθεί το απόθεμα αίματος στην επικράτεια. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας, το τηλέφωνο επικοινωνίας και το αναλυτικό ωράριο λειτουργίας.

Εκ της Διοίκησης του Νοσοκομείου

 Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

 

 

 

Δελτίο Τύπου 13/03/2020 

Λειτουργία αξονικού τομογράφου Υγ. Μονάδας Νάουσας
 
     Γεγονός αποτελεί πλέον η λειτουργία αξονικού τομογράφου στην Υγειονομική Μονάδα Νάουσας, δεδομένου πως και το τελευταίο στάδιο εκπαίδευσης του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού έχει ολοκληρωθεί. Ήδη εξυπηρετούνται πλήρως τα πρωινά εσωτερικά περιστατικά της Υγ. Μονάδας Νάουσας, ενώ βάσει του προγραμματισμού του ακτινολογικού τμήματος από τις 16/03/2020 θα υπάρχει πλήρης κάλυψη επειγόντων περιστατικών που προσέρχονται κατά την εφημερία. Τέλος, ήδη ξεκινά ο προγραμματισμός ώστε, από τις 01/04/2020 να εξυπηρετούνται πολίτες στο πλαίσιο εξωτερικών ιατρείων με ραντεβού.
     Η λειτουργία του αξονικού τομογράφου προϋπέθεται την άμεση και τάχιστη στελέχωση του τμήματος με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που επιτεύχθηκε ύστερα από συντεταγμένες προσπάθειες της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και τη συνδρομή της Υγ. Μονάδας Βέροιας, ενώ συνεχίζονται οι περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του αξονικού και η μόνιμη επαρκής στελέχωση του τμήματος.
 
Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 13/03/2020 

Επαναλειτουργία Οφθαλμολογικής Κλινικής Υγ. Μονάδας Νάουσας
 
Ενημερώνονται οι πολίτες που εξυπηρετούνται από την Υγ. Μονάδα Νάουσας πως από τη Δευτέρα 16/03/2020 τίθεται σε πλήρη επαναλειτουργία η Oφθαλμολογική Kλινική του Νοσοκομείου και επαναπρογραμματίζονται τα ακυρωθέντα ραντεβού τακτικών εξωτερικών ιατρείων.
 

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 19/2/2020 

Ευχαριστήριο για Δωρεά στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά 

 • Τον κ. Δρόσο Απόστολο και τις κόρες του Κυριακή και Χριστίνα, για τη δωρεά του ποσού των 100,00 € μετρητών που παραδόθηκαν στην ταμία του Νοσοκομείου, για τα οποία στη συνέχεια εκδόθηκε το υπ’ αριθ. 28/31-01-2020 σχετικό Γραμμάτιο είσπραξης, αφού κατατέθηκαν στον λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης της Υγ. Μον. Νάουσας, εις μνήμη της συζύγου και μητέρας τους Δρόσου Στέλλας.

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 12/2/2020 

Ευχαριστήρια για Δωρεές στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά 

 • Την κα. Παπαδοπούλου Αθηνά, για τη δωρεά δύο (2) καροτσιών μεταφοράς ασθενών, για τις ανάγκες της Ορθοπαιδικής Κλινικής
 • Τον κ. Πατρώνα Λάζαρο, για τη δωρεά δύο (2) πιεσόμετρων και ενός (1) οξύμετρου δακτύλου, για τις ανάγκες της Ορθοπαιδικής Κλινικής, ως απόρροια των εξαιρετικών υπηρεσιών που παρείχαν και προσέφεραν στην μητέρα του Πατρώνα Ροδόπη, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και
 • Την κα. Κελενίδου Μαρία, για τη δωρεά μιας (1) τηλεόρασης, για τις ανάγκες της Ορθοπαιδικής Κλινικής, ως απόρροια της καλής δουλειάς που γίνεται στην Κλινική από όλη την ομάδα των εργαζομένων της και την οποία διαπίστωσε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας 10/02/2020 

Σχετικά με τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Γ.Ν. Ημαθίας - Ν.Μ. Νάουσας
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
 Θεσσαλονίκη,10 Φεβρουαρίου 2020
 
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στη Νάουσα και προκειμένου να μην υπάρχει παραπληροφόρηση των πολιτών της Ημαθίας ενημερώνουμε ότι:
 • Η τοποθέτηση του αξονικού τομογράφου έχει ολοκληρωθεί και ο περιβάλλων χώρος πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ έχει περαιωθεί και η διαδικασία αδειοδότησης.
 • Η στελέχωση του ακτινολογικού τμήματος τόσο με ιατρούς, όσο και με χειριστές που θα εξασφαλίζουν την πλήρη και εύρυθμη λειτουργία του αξονικού τομογράφου γίνεται με τη συμμετοχή όλων των ειδικών ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας και χειριστών που βρίσκονται στη διάθεση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
 • Επιπλέον, εντός της εβδομάδας προκηρύσσεται τρίτη θέση Ακτινολόγου, ενώ ξεκινά άμεσα από την προμηθεύτρια εταιρεία η εκπαίδευση του προσωπικού για τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου.
Ο συντονισμένος προγραμματισμός του Υπουργείου Υγείας, της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας θα επιτρέψει στους πολίτες της Νάουσας να έχουν πολύ σύντομα πρόσβαση σε μία τόσο σημαντική υπηρεσία υγείας, για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία.

Δελτίο Τύπου 27/01/2020 

Ευχαριστήρια για Δωρεές στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά:

 • Πολίτη (Σ.Μ.), η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και να μην δημοσιευθούν τα στοιχεία της στον τύπο, για τη δωρεά ενός (1) φούρνου μικροκυμάτων για το χώρο εστίασης (εστιατόριο) των ιατρών και
 • Πολίτη (Α.Φ.), η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και να μην δημοσιευθούν τα στοιχεία της στον τύπο, για τη δωρεά είκοσι τεσσάρων (24) σεντονιών, για τις ανάγκες των κλινικών του Νοσοκομείου

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 09/01/2020 

Ευχαριστήρια για Δωρεές στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά 

 • Πολίτη, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και να μη δημοσιευθούν τα στοιχεία της στον τύπο, για τη δωρεά δέκα (10) σεντονιών και δέκα (10) μαξιλαροθηκών, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και
 • Την κ. Παπιδάκη Ελένη, για τη δωρεά είκοσι (20) μαξιλαροθηκών, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 06/12/2019 

Ευχαριστήρια για Δωρεές στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά 

 • Πολίτη (Μ.Β.), ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του και να μη δημοσιευθούν τα στοιχεία του στον τύπο, για τη δωρεά μιας (1) ζυγαριάς τροφίμων, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου
 • Πολίτη (Χ.Π.), ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του και να μη δημοσιευθούν τα στοιχεία του στον τύπο, για τη δωρεά δύο (2) υποσέντονων, έντεκα (11) μαξιλαροθηκών, οκτώ (8) σεντονιών και τριών (3) κουβερτών πικέ για τις ανάγκες της Ορθοπεδικής κλινικής, ως ένδειξη ευχαριστίας στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό κατά τη διάρκεια νοσηλείας συγγενικών προσώπων του και
 • Πολίτη, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και να μη δημοσιευθούν τα στοιχεία της στον τύπο, για τη δωρεά τριών (3) λευκών σεντονιών, δύο (2) λευκών υποσέντονων και εννέα (9) λευκών μαξιλαροθηκών, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου

                                                                              Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

                                                                    Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

                                                                                   ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Ανακοίνωση 24/10/2019 

Επέκταση Λειτουργίας των ΤΕΙ της Καρδιολογικής Κλινικής

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι επεκτείνεται η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (ΤΕΙ) της Καρδιολογικής Κλινικής της Υγ. Μονάδας Νάουσας (πέραν της Δευτέρας και Τετάρτης) σε μία (1) επιπλέον ημέρα εβδομαδιαίως, κάθε Πέμπτη, αρχομένης από 7-11-2019, προς καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών-χρηστών του δημόσιου συστήματος Υγείας και για την εύρυθμη λειτουργία της Καρδιολογικής Κλινικής και του Νοσοκομείου εν γένει.

Η διαδικασία για το κλείσιμο των ραντεβού θα γίνεται από την Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων της Μονάδας Νάουσας στα τηλέφωνα 2332350247 και 2332350248, τις ώρες 07:00 έως 15:00.

                                                                             Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

                                                                  Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

                                                                                 ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Page 1 of 7 1 2 3 4 5 6 7 > >>