Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας - Μονάδα Νάουσας

3η Υ.ΠΕ. (Μακεδονίας)

Δελτίο Τύπου 10/06/2020 

Ευχαριστήριο για Δωρεά στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά

 • Πολίτη Β.Ν., ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του και να μη δημοσιευθούν τα στοιχεία του στον τύπο, ο οποίος δώρισε δύο (2) ξύλινα παγκάκια, για τη διευκόλυνση των ασθενών κατά την αναμονή τους για είσοδο προς εξέταση στο Νοσοκομείο

                                                                Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

                                              Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ – ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

                                                               ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

 

Δελτίο Τύπου 27/05/2020 

Ευχαριστήριο για Δωρεές στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά:

 • Τον «ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ», για τη δωρεά ενός εξαερωτήρα, αξίας 1.612,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, για τις ανάγκες του αναισθησιολογικού μηχανήματος του Χειρουργείου του Νοσοκομείου.
 • Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», για τη δωρεά του παρακάτω εξοπλισμού για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής:

        α) Μόνιτορ του οίκου EDAN INSTUMENTS. INC μοντέλο Χ10 για την παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων ανήλικων παίδων και νεογνών.

         β) Δύο (2) Συσκευών ενδοοστικής χορήγησης υγρών παίδων, κωδικός ΝΙΟ-Ρ.

 • Την εταιρία Χοντρεμπορική Ημαθίας, για τη δωρεά εκατό (100) τεμαχίων δοχείων για τρόφιμα, προς ενίσχυση του Νοσοκομείου.
 • Την εταιρία Π. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ και ΣΙΑ Ε.Ε., για τη δωρεά 320 Λίτρων Γάλατος Μακράς Διάρκειας, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου.
 • Πολίτη Μ.Σ., ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του και να μη δημοσιευθούν τα στοιχεία του στον τύπο, για τη δωρεά ενός (1) αναπνευστήρα, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και
 • Πολίτη, η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της και να μη δημοσιευθούν τα στοιχεία της στον τύπο, για τη δωρεά ενός (1) παλμικού οξύμετρου αξίας 176,00 €, για τις ανάγκες του Τ.Ε.Π.

                                                                                      Η ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

                                                                     Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ – ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

                                                                                     ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

 

Δελτίο Τύπου 27/04/2020 

Ενημέρωση πολιτών του Δήμου Νάουσας

             Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Νάουσας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Ημαθίας ότι, έπειτα από τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης της Υγ. Μον. Νάουσας και χάριν στην καθοριστική συμβολή της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και του Υπουργείου Υγείας, ξεκίνησε στο Νοσοκομείο Νάουσας η 24ωρη υπηρεσία φύλαξης στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης του Προσωπικού Φύλαξης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

                                                                               H ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

                                                               Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ – ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

                                                                                ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 13/04/2020 

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου

 

   Η Διοίκηση της Υγειονομικής Μονάδας Νάουσας ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο και την κ. Καρατζιούλα Νίκη για την προσφορά Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) στο Νοσοκομείο.
   Στη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και αποτελούν αφενός μια εξόχως ευγενική χειρονομία στήριξης του Νοσοκομείου, η οποία θα συνδράμει ουσιαστικά στο εξαιρετικό έργο των ιατρών και του προσωπικού του, και αφετέρου αποδεικνύουν την κοινωνική ευθύνη προς το σύνολο των πολιτών.

 

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 16/03/2020 

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου προς το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας

     Στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τη μείωση διασποράς του covid-19 και ακολουθώντας τις οδηγίες που δίδονται από το ΕΚΕΑ ενημερώνουμε το κοινό πως εφεξής η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται εκτός της Υγ. Μονάδας Νάουσας, στην αίθουσα «Καμίνι» που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Νοσοκομείο.
     Η Υγ. Μονάδα Νάουσας ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και την παραχώρηση της αίθουσας, με αίσθημα ευθύνης για τη δημόσια υγεία και το κοινό καλό.
     Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν για αιμοδοσία, προκειμένου να ενισχυθεί το απόθεμα αίματος στην επικράτεια. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση για τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας, το τηλέφωνο επικοινωνίας και το αναλυτικό ωράριο λειτουργίας.

Εκ της Διοίκησης του Νοσοκομείου

 Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

 

 

 

Δελτίο Τύπου 13/03/2020 

Λειτουργία αξονικού τομογράφου Υγ. Μονάδας Νάουσας
 
     Γεγονός αποτελεί πλέον η λειτουργία αξονικού τομογράφου στην Υγειονομική Μονάδα Νάουσας, δεδομένου πως και το τελευταίο στάδιο εκπαίδευσης του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού έχει ολοκληρωθεί. Ήδη εξυπηρετούνται πλήρως τα πρωινά εσωτερικά περιστατικά της Υγ. Μονάδας Νάουσας, ενώ βάσει του προγραμματισμού του ακτινολογικού τμήματος από τις 16/03/2020 θα υπάρχει πλήρης κάλυψη επειγόντων περιστατικών που προσέρχονται κατά την εφημερία. Τέλος, ήδη ξεκινά ο προγραμματισμός ώστε, από τις 01/04/2020 να εξυπηρετούνται πολίτες στο πλαίσιο εξωτερικών ιατρείων με ραντεβού.
     Η λειτουργία του αξονικού τομογράφου προϋπέθεται την άμεση και τάχιστη στελέχωση του τμήματος με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που επιτεύχθηκε ύστερα από συντεταγμένες προσπάθειες της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και τη συνδρομή της Υγ. Μονάδας Βέροιας, ενώ συνεχίζονται οι περαιτέρω ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του αξονικού και η μόνιμη επαρκής στελέχωση του τμήματος.
 
Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 13/03/2020 

Επαναλειτουργία Οφθαλμολογικής Κλινικής Υγ. Μονάδας Νάουσας
 
Ενημερώνονται οι πολίτες που εξυπηρετούνται από την Υγ. Μονάδα Νάουσας πως από τη Δευτέρα 16/03/2020 τίθεται σε πλήρη επαναλειτουργία η Oφθαλμολογική Kλινική του Νοσοκομείου και επαναπρογραμματίζονται τα ακυρωθέντα ραντεβού τακτικών εξωτερικών ιατρείων.
 

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 19/2/2020 

Ευχαριστήριο για Δωρεά στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά 

 • Τον κ. Δρόσο Απόστολο και τις κόρες του Κυριακή και Χριστίνα, για τη δωρεά του ποσού των 100,00 € μετρητών που παραδόθηκαν στην ταμία του Νοσοκομείου, για τα οποία στη συνέχεια εκδόθηκε το υπ’ αριθ. 28/31-01-2020 σχετικό Γραμμάτιο είσπραξης, αφού κατατέθηκαν στον λογαριασμό ταμειακής διαχείρισης της Υγ. Μον. Νάουσας, εις μνήμη της συζύγου και μητέρας τους Δρόσου Στέλλας.

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 12/2/2020 

Ευχαριστήρια για Δωρεές στο Νοσοκομείο

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Νάουσας, ευχαριστεί θερμά 

 • Την κα. Παπαδοπούλου Αθηνά, για τη δωρεά δύο (2) καροτσιών μεταφοράς ασθενών, για τις ανάγκες της Ορθοπαιδικής Κλινικής
 • Τον κ. Πατρώνα Λάζαρο, για τη δωρεά δύο (2) πιεσόμετρων και ενός (1) οξύμετρου δακτύλου, για τις ανάγκες της Ορθοπαιδικής Κλινικής, ως απόρροια των εξαιρετικών υπηρεσιών που παρείχαν και προσέφεραν στην μητέρα του Πατρώνα Ροδόπη, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και
 • Την κα. Κελενίδου Μαρία, για τη δωρεά μιας (1) τηλεόρασης, για τις ανάγκες της Ορθοπαιδικής Κλινικής, ως απόρροια της καλής δουλειάς που γίνεται στην Κλινική από όλη την ομάδα των εργαζομένων της και την οποία διαπίστωσε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Η ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Γ.Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ-ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΒΟΥ

Δελτίο Τύπου 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας 10/02/2020 

Σχετικά με τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στο Γ.Ν. Ημαθίας - Ν.Μ. Νάουσας
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
 Θεσσαλονίκη,10 Φεβρουαρίου 2020
 
Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου στη Νάουσα και προκειμένου να μην υπάρχει παραπληροφόρηση των πολιτών της Ημαθίας ενημερώνουμε ότι:
 • Η τοποθέτηση του αξονικού τομογράφου έχει ολοκληρωθεί και ο περιβάλλων χώρος πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ έχει περαιωθεί και η διαδικασία αδειοδότησης.
 • Η στελέχωση του ακτινολογικού τμήματος τόσο με ιατρούς, όσο και με χειριστές που θα εξασφαλίζουν την πλήρη και εύρυθμη λειτουργία του αξονικού τομογράφου γίνεται με τη συμμετοχή όλων των ειδικών ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας και χειριστών που βρίσκονται στη διάθεση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
 • Επιπλέον, εντός της εβδομάδας προκηρύσσεται τρίτη θέση Ακτινολόγου, ενώ ξεκινά άμεσα από την προμηθεύτρια εταιρεία η εκπαίδευση του προσωπικού για τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου.
Ο συντονισμένος προγραμματισμός του Υπουργείου Υγείας, της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας θα επιτρέψει στους πολίτες της Νάουσας να έχουν πολύ σύντομα πρόσβαση σε μία τόσο σημαντική υπηρεσία υγείας, για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία.
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>